CV pavyzdys

Privatumo politika

Prieš naudodamiesi mūsų interneto puslapiu bei el. parduotuve, prašome susipažinti su privatumo politika.

Patvirtiname, kad tvarkydami Jūsų asmens duomenis vadovaujamės:

  • Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (ES) 2016/679;
  • Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu;
  • Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymu;
  • kitais teisės aktais, reglamentuojančiais asmens duomenų apsauga.

1.      Asmens duomenų tvarkymo tikslai ir teisiniai pagrindai

Jūsų asmens duomenis tvarkome:

  • Su tikslu suteikti galimybę pirkėjui gauti užsakytas prekes ir paslaugas;
  • Siųsti informaciją apie el. parduotuvėje esančius pasiūlymus ir kt. tik gavus duomenų subjekto sutikimą tvarkyti duomenis rinkodaros tikslais*;
  • Su tikslu pagerinti Jūsų naršymą svetainėje ir el. parduotuvėje cvtop.lt.

* Informuojame, kad Jūs turite teisę bet kuriuo metu atsisakyti gauti mūsų siunčiamus tiesioginės rinkodaros pranešimus informuodami apie savo apsisprendimą pasinaudodami atsisakymo nuoroda pačiame naujienlaiškyje.

2.      Kam perduodame Jūsų asmens duomenis?

Galime perduoti Jūsų asmens duomenis žemiau išvardintiems subjektams:

  • com – su tikslu analizuoti statistiką ir vartotojų elgseną mūsų el. parduotuvėje.
  • com – su tikslu tvarkyti asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslais.
  • lt – su tikslu priimti atsiskaitymus už prekes ir paslaugas atliekant apmokėjimus el. parduotuveje.

3.      Kokius slapukus naudojame?

Kai naudojate naršyklę cvtop.lt teikiamam turiniui pasiekti, galite konfigūruoti savo naršyklę taip, kad būtų priimti visi slapukai, atmesti visi slapukai arba būtų pranešama, kai slapukas atsiunčiamas. Kiekviena naršyklė skirtinga, todėl, jei nežinote, kaip pakeisti slapukų nuostatas, pasižiūrėkite jos žinyno meniu. Jūsų įrenginio operacinėje sistemoje gali būti papildomų slapukų valdiklių. Jei nenorite, kad informacija būtų renkama slapukų pagalba, pasinaudokite daugelyje naršyklių esama paprasta procedūra, kuri leidžia Jums atsisakyti slapukų naudojimosi. Norėdami daugiau sužinoti, kaip valdyti slapukus, apsilankykite adresu: nuoroda. Tačiau nepamirškite, kad kai kurios paslaugos gali būti sukurtos taip, kad veiktų tik su slapukais, o juos išjungę – jų arba tam tikrų jų dalių naudoti nebegalėsite.

Cvtop.lt svetainėje yra leidžiama tam tikroms trečiosioms šalims nustatyti ir pasiekti slapukus Jūsų kompiuteryje. Tokiu atveju slapukų naudojimui taikomos trečiųjų šalių privatumo taisyklės.

  • _ga – Slapukas skirtas vartotojui identifikuoti;
  • _gid – Slapukas skirtas vartotojui identifikuoti;
  • _gat_ua – Slapukas skirtas interneto svetainės lankomumui rinkti;
  • mailerlite:webform:shown – slapukas skirtas identifikuoti vartotoją.

4.      Kokios yra Jūsų teisės?

Jūs, kaip duomenų subjektas, kurio asmens duomenis tvarkome turite:

  • teisę žinoti (būti informuotam) apie savo duomenų tvarkymą (teisė žinoti);
  • teisę susipažinti su savo duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi (teisė susipažinti);
  • teisę reikalauti ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti neišsamius Jūsų asmens duomenis (teisė ištaisyti);
  • nesutikti su Jūsų asmens duomenų tvarkymu, jeigu Jūsų asmens duomenų tvarkymas grindžiamas Jūsų sutikimu;
  • reikalauti apriboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą esant vienai iš teisėtų priežasčių (teisė apriboti);
  • teisę atšaukti sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis. Toks sutikimo atšaukimas neturi poveikio iki šio sutikimo atšaukimo vykdytam asmens duomenų tvarkymui;
  • teisę reikalauti ištrinti / sunaikinti Jūsų asmens duomenis (teisė būti pamirštam), kai tokie asmens duomenys tvarkomi Jūsų sutikimo pagrindu. Ši teisė neapima atvejų, kai Jūs prašote ištrinti Jūsų asmens duomenis, kuriuos tvarkome kitu teisiniu pagrindu, pavyzdžiui, kai asmens duomenų tvarkymas būtinas sutarties sudarymui / vykdymui arba kai taikoma teisinė prievolė;
  • teisę nesutikti, kad Jums būtų taikomas visiškai automatizuotu būdu priimtas sprendimas, jei toks sprendimo priėmimas turi teisines pasekmes ar panašų reikšmingą poveikį;
  • teisę į duomenų perkėlimą.

5.      Baigiamosios nuostatos

Ši privatumo politika peržiūrima ne rečiau kaip kartą per 2 (dvejus) metus. Atlikus pakeitimus, ši privatumo politika bus skelbiama cvtop.lt interneto puslapyje.

Ši Privatumo politika įsigalioja 2019 m. lapkričio 3d.

Profesionalūs – mokami CV šablonai

CV – Tai tavo gyvenimo aprašymas, o jis turi būti gražus! Išsirink vieną iš siūlomų cv šablonų ir rask darbą jau dabar!